« terug naar vorige pagina

Afspraken

Spreekuur op afspraak

Dagelijks van 8.00-11.30 en van 14.00-16.00
Voor het spreekuur moet u altijd een afspraak maken, belt u bij voorkeur tussen 8.00 en 12.00. Dit geldt ook voor het spreekuur van Ingrid Verheijden, en de assistentes. Een afspraak bij een van de huisartsen kunt u ook online maken, via MijnGezondheid.net

Per afspraak wordt er tien minuten tijd voor u uitgetrokken. Heeft u meerdere klachten of vragen of komt u langs voor een langer gesprek? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan proberen we er rekening mee te houden in onze agenda.

 

Telefonisch spreekuur

Dagelijks van 13.00-13.30
Dagelijks heeft u de mogelijkheid de huisarts te spreken tijdens het telefonisch spreekuur. Dit spreekuur is bedoeld voor korte vragen en uitslagen van ingezet onderzoek, zoals labuitslagen. Heeft u ingewikkelder zaken te bespreken, maakt u dan een afspraak op het spreekuur.

 

Visites thuis

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Afspraak annuleren

Helaas komt het voor, dat mensen een afspraak maken op het spreekuur en toch niet komen. Wanneer u een afspraak niet tijdig (24 uur tevoren) annuleert, ontvangt u van ons een nota.

Heeft u een afspraak gemaakt via MGN en u verschijnt niet op de afspraak dan zal deze mogelijkheid voor u worden afgesloten.