« terug naar vorige pagina

Praktijknieuws

Welkom op de nieuwspagina van de praktijk. Onderstaand vind u de titels van onze nieuwsberichten. Zodra u op de titel klikt schuift het bericht uit en kunt u het bericht lezen. 

Meer informatie

 • We merken dat er veel vragen zijn rondom de vaccinatie tegen het Coronavirus. Hieronder vindt u de meest recente informatie.

  06-05 Inmiddels hebben we de eerste COVID-vaccinatieronde in ‘De Linge’ achter de rug. De tweede vaccinatie zal plaatsvinden op 1 juli a.s. op dezelfde tijd als uw eerste vaccinatie. Het RIVM geeft het nadrukkelijke advies dat er 12 weken tijd tussen uw eerste en tweede vaccinatie moet zitten. Wij volgen dit advies op. Het is dus NIET mogelijk uw tweede vaccinatie eerder dan 1 juli te halen.

   

   

 • 06-05-21 Teken kunnen het hele jaar actief zijn mits de temperatuur hoger dan 7 graden is. Vanaf maart begint het aantal tekenbeten op te lopen, met een piek in de maanden juni en juli. Heeft  u het vermoeden dat u door een teek gebeten bent? Kijk dan voor informatie eens op thuisarts.nl: https://www.thuisarts.nl/tekenbeet

   

 • Vanaf maandag 2 september verwelkomen wij een nieuwe huisarts in opleiding in de praktijk; Mark Bastiaansen. 

  Wij wensen hem een leerzaam jaar toe!

 • Per 1 september 2020 kunt u alleen nog maar bij lab van Atal Medial terecht, na het maken van een afspraak, via de website van Atal Medial